Oldal kiválasztása

Fazekas TANdem Program

A Fazekas TANdem egy speciális tanulástámogatási program, amelynek lényege és különlegessége, hogy egy-egy tantárgyban vagy anyagrészben jól teljesítő, biztos tudással rendelkező diákok segítenek, az adott tantárgyban, tananyagrészben lassabban haladó vagy épp elakadó diáktársuknak. A korrepetálások helyszíne a könyvtár, és minden esetben a tanórák után történnek meg. A Programba korrepetáló és korrepetálást igénylő diákok jelentkezését egyaránt várjuk!

A korrepetálónak 9. osztálytól fölfelé várunk diákokat, akiknek ezt a szándékukat jelezniük kell a Programot koordináló könyvtárostanároknak, megfelelő szakos tanáruknak és az osztályfőnöküknek, valamint a szüleinek, gondviselőjének, akiknek jóváhagyásával kapcsolódhatnak be a TANdem Programba. A diákok közösségi szolgálatként számolhatják el ezt a tevékenységet.

A korrepetálási igényt kezdeményezheti a tanuló, a szülője vagy a szaktanára/osztályfőnöke, és ebben az esetben is szükséges a szülő/gondviselő és a pedagógus kollégák jóváhagyása a megfelelő űrlapon, amelyek a könyvtárostanároknál igényelhetők.

Jelentkezz, ha segítséget keresel, vagy ha szívesen segítenél!
Töltsd ki a jelentkezési lapot és add le a könyvtárban!

A Fazekas TANdem program működése

Jelentkezési lap