Oldal kiválasztása

Átvételi információk

Az általános iskolai osztályainkba (2-8. évfolyam) csak férőhelyek megüresedése esetén tudunk fogadni új tanulókat, ekkor átvételi eljárás során választunk a jelentkezőkből. Ilyen esetekben, e-mailben behívjuk mindazokat a tanulókat, akik (szülőjük, törvényes képviselőjük révén) az adott évfolyamra írásos átvételi kérelmet adtak be, legkésőbb április közepéig. Konkrét információkat lásd alább a tájékoztatóban.

A gimnáziumi osztályainkba azok indulásakor (a hatodik évfolyam után a 7. c-be és a 7. d-be, a nyolcadik után a 9. a-ba és a 9. b-be) a rendes felvételi eljárás keretében szervezünk felvételi vizsgát. Ezekbe az osztályokba – a rendes felvételi eljáráson kívüli – átvételre nincs lehetőség. A nyolcadik évfolyam után a már két éve működő 9. c és 9. d osztályba, csak annak az üres, illetve megüresedő helyeire hirdetünk átvételi vizsgákat.

Általában a gimnáziumi osztályainkba átvételi vizsgára a 10-12. évfolyamokra lehet jelentkezni április közepéig (írásban beadott kérelem formájában), de csak akkor hívjuk be a jelentkező tanulókat, ha van üres hely az adott évfolyamon, az adott tagozaton.

Az átvételi tájékoztatónkat a jelenlegi járványhelyzet miatt a későbbiekben hozzuk nyilvánosságra.