Oldal kiválasztása

Átvételi információk

Az általános iskolai osztályainkba (2-8. évfolyam) csak férőhelyek megüresedése esetén tudunk fogadni új tanulókat, ekkor átvételi eljárás során választunk a jelentkezőkből. Ilyen esetekben, e-mailben behívjuk mindazokat a tanulókat, akik (szülőjük, törvényes képviselőjük révén) az adott évfolyamra írásos átvételi kérelmet adtak be, legkésőbb április közepéig. Konkrét információkat lásd alább a tájékoztatóban.

A gimnáziumi osztályainkba azok indulásakor (a hatodik évfolyam után a 7. c-be és a 7. d-be, a nyolcadik után a 9. a-ba és a 9. b-be) a rendes felvételi eljárás keretében szervezünk felvételi vizsgát. Ezekbe az osztályokba – a rendes felvételi eljáráson kívüli – átvételre nincs lehetőség. A nyolcadik évfolyam után a már két éve működő 9. c és 9. d osztályba, csak annak az üres, illetve megüresedő helyeire hirdetünk átvételi vizsgákat.

Általában a gimnáziumi osztályainkba átvételi vizsgára a 10-12. évfolyamokra lehet jelentkezni április közepéig (írásban beadott kérelem formájában), de csak akkor hívjuk be a jelentkező tanulókat, ha van üres hely az adott évfolyamon, az adott tagozaton.

 

Átvételi tájékoztató megtekinthető itt.

Benyújtandó kérvény (9.c) itt.

Benyújtandó kérvény (9.d) itt.

Benyújtandó kérvény (általános iskolai osztályba) itt.

Benyújtandó kérvény (gimnáziumi osztályba) itt.

1. számú melléklet (tanulói kérdőív) itt.

2. számú melléklet (szülői jellemzés) itt.

Adatkezelési tájékoztató megtekinthető itt.

Iskolavezetés
Budapest, 2021. december 9.