Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Simonné dr. Németh Katalin, az Étkeztetési Szolgáltató Gazdasági Szervezet igazgatója a következőkről tájékoztatta intézményünket:

  • amely ÉSZGSZ ellátási területén lévő általános iskolában gyermekfelügyeletet szerveznek, ott a szokásos módon az ügyeletben lévő gyermekek, tanulók étkeztetését is biztosítjuk szülői igény, megrendelés és fizetés esetén. Ez esetben napi 3xi étkezést tudunk szolgáltatni, az ebéden kívül tízórai és uzsonna kisétkezéseket adunk, ha arra igény van.
  • ezekben az intézményekben azon szülők számára is biztosítjuk az előre csomagolt ebéd átvételét elszállításra, akik a szociális étkeztetés feltételeinek megfelelnek, az étkezést igénylik, megrendelik és kifizetik, ha az ellátás díjköteles.
  • az ügyeleti étkezési igény szolgáltatónak történő bejelentésekor kérjük külön jelezni név szerint, ha sajátos ellátási szükségletű (diétás) étkezési igény is felmerül.
  • ha a köznevelési intézményben gyermekfelügyeletet nem szerveznek, a szociális étkezői igényekre az ellátást továbbra is átvételi pontokon tudjuk biztosítani a szülőknek elvitelre.

Igény jelzése:

Varga Jánosné
Elérhetőség: +3620-5657-579 hétköznap 8-16 óráig
email: ebed@fazekas.hu

20201. március 8.
Vezetőség