Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Az Oktatási Hivatal a hatályban levő védelmi intézkedés szigorítására tekintettel, a tanulók és kísérőik közösségi közlekedésben való részvételének elkerülése érdekében, továbbá egyes döntők részvevőinek nagy száma miatt az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) döntőinek megrendezésével kapcsolatban – az EMMI köznevelésért Felelős Államtitkárságával egyetértve – az alábbi döntést hozta:

  • A 2021. március 5-ére (péntekre) meghirdetett román nyelv és irodalomilletve szlovák nyelv és irodalom döntők az eredetileg tervezett módon megrendezésre kerülnek.
  • A 2021. március 6-ára (szombatra ) meghirdetett informatika II. kategória döntő az eredetileg tervezett módon megrendezésre kerül.
  • A 2021. március 8-ára (hétfőre) meghirdetett német nemzetiségi nyelv és irodalomszlovén nemzetiségi nyelv és horvát nyelv és irodalom versenyek döntői egy későbbi (2021. április 7-e utáni) napon kerülnek megrendezésre. Ennek megfelelően a versenyzők iskoláit az Adafor rendszeren keresztül fogjuk értesíteni. A versenyzők új versenybehívóit fognak kapni.
  • 2021. március 8-a utánra meghirdetett döntők – a tavalyihoz hasonlóan – ebben a tanévben is elmaradnak. Mivel ezen OKTV-tárgyakból megrendezték a tanulók iskoláitól független második versenyfordulókat, a szakmai bizottságok a végeredményeket a versenykiírás alapján, a 2021. március 8-áig elért eredmények figyelembe vételével állapítják majd meg.

2021. március 5.
Vezetőség