Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők! Tisztelt Diákok!

Az elmúlt időszak bejelentésekkel kapcsolatos félreértéseinek megelőzésére intézkedési tervünket kiegészítettük a bejelentések eljárásrendjével, az alábbiak szerint.

A bejelentés eljárásrendje

  1. A tanulók minden koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos bejelentését a betegseg@fazekas.hu e-mail címre kell megküldeni, illetve a tanuló osztályfőnökének.
  2. Az intézményben feladatot ellátó személyek esetén minden koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos bejelentést a betegseg@fazekas.hu e-mail címre kell megküldeni.
  3. A kötelező adatszolgáltatások miatt a bejelentésekhez kapcsolódóan a betegseg@fazekas.hu címre elektronikusan megküldendő dokumentumok (a kézhez vételt követően haladéktalanul):
    • az érintett személy neve, tanuló esetén osztálya;
    • teszteredményt igazoló hivatalos dokumentum;
    • hatósági határozat a járványügyi megfigyelés („karantén”) elrendeléséről;
    • ha a határozat határozatlan időtartamú, annak megszüntetéséről szóló határozat;
    • fertőzött vagy kontakt személy esetén határozat hiányában a háziorvos „egészséges, közösségbe mehet” tartalmú igazolása.
  4. Amennyiben a törvényes képviselő az érintettség gyanúja vagy veszélyeztetettség miatt kéri a tanuló tanórák látogatása alóli felmentését – legfeljebb két hét időtartamra – az igazgatótól, az erre vonatkozó kérelmet, kézzel aláírva, elektronikus formában (szkennelve, fotózva) szintén a betegseg@fazekas.hu címre kell megküldeni.

A fertőzések megelőzése érdekében módosítottuk intézményünk járványügyi intézkedési tervének 12. pontját, az alábbiak szerint.

12.

a. Valamennyi diákunk számra erősen ajánlott a tanítási órákon, foglalkozásokon a maszk viselése. Abban az esetben, ha a tanár azt kéri, a diákoknak a tanórán is hordaniuk kell a maszkot.

b. A közösségi terekben mindenkinek (alsó tagozatos diákoknak is!) kötelező a maszk viselése.

c. Azokban az osztályokban és tanulói csoportokban, ahova olyan diák járt be, akinek pozitív COVID-teszteredménye lett, a tesztvételt követő két hét során kifejezetten kérjük a maszk tanóra alatti viselését.

Módosított intézkedési terv (2020.11.02.)

Az intézkedési tervben foglaltak betartása továbbra is minden, az intézménybe lépő személy számára kötelező!

Iskolavezetés
2020.11.16.