Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Kedves volt tanítványok, érdeklődők!

Iskolánk volt, legendás matematika tanára Kőváry Károly (Kavics) születésének századik évfordulójára emlékezünk (Rákospalota, 1923. május 10.)  

Május 10-én a volt tanítványok, a mostani diákok és az iskolavezetőség képviselőiből álló küldöttség fogja sírját megkoszorúzni a váci temetőben A program pontos idejéről még híradással leszünk.

Május 12-én, pénteken kora délután kamarakiállítás nyílik a könyvtárban. Várjuk a Kavics-tanítványokat,kérjük, idézzék fel emlékeiket, amit szeretnénk videóra rögzíteni. Kedves vendégeinket fogadáson várjuk az Aulában.

Honlapunkon belül „Kavics 100” címmel a kiváló pedagógus cikkeit, tanulmányait, fényképeket, a Kavics osztályok még lappangó tablóit, tanítványai róla szóló visszaemlékezéseit fogjuk összegyűjteni. Várjuk a kiállításhoz a dokumentumokat,  tárgyakat! Az eredeti anyagokat a rendezvény után visszaadjuk.

Matematika tagozatos diákjainknak a kiállítás bemutatásán túl „Kavicstól tanultam” címmel szakmai előadást szervezünk. Várjuk azok jelentkezését, akik szívesen tartanának előadást diákjainknak.

A rendezvényekhez kért anyagi segítség megérkezett. Köszönjük!  

Kövessék az események részleteit iskolai honlapunkon és facebook oldalunkon.

A Kavics100 csoportba kérhetik felvételüket a Matematika Portálon keresztül:

https://matek.fazekas.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=679:kavics100&catid=9&Itemid=101

Budapest, 2023. 03. 26.                                                                          

A szervezők

(Fazakas Tünde, Foki Tamás, Kiss Géza, Mayer Tamás, Orosz Gyula)