Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők! Kedves Családok!

Szeretnénk felmérni, hogy a nyári szünet munkanapjain lenne-e a nálunk tanulók családjainak igénye összevont iskolai felügyeletre. Azt még nem tudjuk, hogy lesz-e és ha igen, milyen jellegű szervezésben központi ügyelet, illetve hogy erre melyik intézményt jelölnék ki. A nyári étkezés lehetőségéről sincs sajnos információnk.

Kérem Önöket, hogy az alábbi igénylőlap kitöltésével jelezzék, ha igényelnének felügyeletet a nyári szünet napjaiban.

A saját kezűleg aláírt igénylés elektronikus (fotózott, szkennelt) változatát az ugyelet@fazekas.hu ímélcímre kell megküldeni, („ügyelet” tárgymegjelöléssel) legkésőbb 2022. június 8-án (szerda) 12 óráig.

Nyári iskolai felügyelet igénylése

Ezzel együtt jelezzük Önöknek, hogy a Józsefvárosi Önkormányzat nyári napközis tábort szervez, ahová a Józsefvárosban lakó, vagy tanuló általános iskolás (7-14 éves) gyermekek jelentkezhetnek.

A józsefvárosi nyári napközis tábor ideje június 27-augusztus 19., 8 héten át, heti turnusokban lesz. Több turnusra is lehet jelentkezni. A tábor költsége a szülők számára az étkezési díj befizetése, azon felül nincs egyéb költség. Az étkezés napidíja 1400 Ft, egy hétre 7000 Ft. Az iskolában érvényes étkezési kedvezményt (50-100%-os költségtérítés) a nyári tábor ideje alatt is  megkapják a családok, ehhez érvényes gyámhivatali határozatra (RGYK, HH), vagy az iskola igazolására van szükség.

A tábor helyszíne: Orczy kert, Ludovika Campus Oktatási Központ épülete.

A jelentkezési lapot a Józsefváros honlapról és a Kesztyűgyár honlapjáról lehet letölteni:

Leadni a Kesztyűgyár recepcióján hétköznap 8-19h között lehet, vagy aláírva, szkennelve a tabor@kesztyugyar.hu e-mail címre küldve tudjuk befogadni.

Üdvözlettel,
Erős-Honti Zsolt

2022.06.03.