Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők, Diákok és Pedagógusok!

  • Az étkezés igényléséhez a tanév megkezdésekor mindenki számára egyszeri alkalommal kötelező kitölteni és megküldeni a (ebed@fazekas.hu email címre) Szándéknyilatkozatot, Hozzájárulónyilatkozatot (új étkezők esetében) valamint a kedvezményes étkezés igényléséhez szükséges dokumentumokat (amennyiben jogosultak rá).

Ezeket az iskola honlapján, illetve a www.eszgsz.hu oldalon megtalálják minden szükséges információval együtt.

  • Az ügyintézés meggyorsítása érdekében kérjük Önöket, hogy a készpénzes ebédbefizetéskor a szükséges dokumentumokat előre kitöltve hozzák magukkal lehetőség szerint a pontosan kiszámolt összeggel együtt.
  • Minden hónapban csak havi egy készpénzes befizetésre van lehetőségük az iskolában, így kérjük Önöket, hogy – az ügyintézés meggyorsítása érdekében- átutalással vagy a MultiSchool Szülői modulján keresztül (saját kódjukkal belépve) vegyék igénybe az étkezés megrendelését és a térítési díj befizetését. (Ennek belépési kódját szintén írásban tudják megigényelni a  ebed@fazekas.hu  email címen, mely a regisztrált szülői email címre automatikusan kiküldésre kerül a programból a dokumentumok hiánytalan beérkezését követően).
  • Az átutalások beérkezésének határideje minden hónap 20-ig esedékes. Közleményben kérjük feltüntetni az iskola azonosítóját (FMG), gyermek neve és osztálya/ pedagógus neve és felnőtt étkezés.

A MultiSchool szülői felülete minden hónapban 5-25-ig áll rendelkezésre a rendeléshez.

  • Az étkezés megrendelése egyik hónapban sem automatikus, csak abban az esetben biztosítjuk az étkezést, ha azt a szülő írásban kéri gyermeke részére, vagy a havi étkezési díjat automatikusan beutalja.
  • Ügyintézői elérhetőség: Kassa Ilona (+36 20 366 8188)   H-P 8:00-16:00-ig
  • A szeptemberi ebédbefizetéssel kapcsolatos pontos tájékoztatóért kérjük folyamatosan kísérjék figyelemmel az iskola honlapját.

A kitöltött, aláírt és scannelt nyomtatványok beérkezésének határideje legkésőbb 2022.08.15.

Étkezési nyomtatványok a 2022-2023 tanévre:
Tájékoztató levél szülők részére itt
ÉSZGSZ szándéknyilatkozat és igénylőlap itt
Hozzájáruló nyilatkozat itt
Kedvezményes étkeztetéssel kapcsolatos tájékoztató itt
Diétás étkezés igénylőlap itt
6. sz. melléklet itt
8. sz. melléklet itt
9. sz. melléklet itt

2022.04.27


2021-2022-es tanév

Tisztelt Étkező, Szülő, Gondviselő!

A szándéknyilatkozatot és a hozzájáruló nyilatkozatot mindenkinek ki kell töltenie, aki az étkezést igényli, a mellékletet pedig jogosultság alapján. (régi és új étkező egyaránt).

Étkezési nyomtatványok a 2021-2022 tanévre:
Szándéknyilatkozat és igénylőlap itt
Hozzájáruló nyilatkozat itt
Adatlap diétás étkezéshez itt
Kedvezményes étkezés adatlap itt
Multischool4 szülői regisztrációs segédlet itt
Ismertető a térítési díj befizetéséhez itt
A kitöltött nyomtatványokat, elektronikusan is elfogadjuk az ebed@fazekas.hu email címre, vagy személyesen a készpénzes fizetési napokon.

Az eddigi készpénzzel és utalással történő fizetési mód 2021. szeptemberi befizetési időszaktól bővül az online (bankkártyás) fizetési lehetőséggel. Ebben az esetben a szülő, étkező tudja megrendelni és lemondani is az étkezéseket, illetve bankkártyával rendezni a számlát. A számla azonnal kiállításra kerül a sikeres fizetés után, ami szükség esetén kinyomtatható.

A regisztrációhoz szükséges kódot az ügyintézőtől e-mail-ben lehet kérni, ha több gyerekhez (testvérekhez) ugyanaz a kód tartozik, akkor a MultiSchool4-ben mindegyik gyermeket látni fogja a szülő egy felhasználói név alatt.

2021.12.03.