Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők!

A Kormányhivataltól kapott e-mail alapján tájékoztatom Önöket, hogy a 12 év feletti korosztály számára 2022. március 9-én ismételten biztosítják az oltások felvételének lehetőségét a Jelky András Iparművészeti Szakgimnáziumban (1084 Budapest, Rákóczi tér 4.).

Tájékoztatom Önöket, hogy a márciusi iskolai oltás alkalmával lehetőség nyílik a 12 év feletti korosztály számára az ismétlő (3. oltás) oltások igénylésére is, melyhez kizárólag Pfizer oltóanyagot biztosítanak. A Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott szakmai ajánlás alapján az alapimmunizálástól (a második oltás beadásától) legalább 4 hónapnak szükséges eltelnie a harmadik oltás felvétele előtt.

Felhívom figyelmüket, hogy az 5-11 éves korosztály számára az oltási lehetőség kizárólag az erre kijelölt kórházi és járóbeteg-szakellátó intézményekben, valamint házi gyermekorvosoknál biztosított előzetes regisztráció és időpontfoglalás alapján, iskolai oltóponton erre nincs lehetőség.

Kérem, hogy legkésőbb 2022. február 25-én 10.00 óráig a baratikriszta@fazekas.hu e-mail címen jelezzék számomra, ha gyermeküket szeretnék elvinni a kerületi iskolai oltópontra (Jelky András Iparművészeti Szakgimnázium) a következő adatok megadásával: tanuló neve és osztálya, születési dátuma, hányadik oltást szeretné felvenni. Az előzetes beosztás szerint az oltásra előreláthatólag 9.00 és 11.00 óra között lesz lehetőség, ennek pontosítása a beérkezett igények összesítése után várható. Egyénileg, szülői kíséret nélkül nem vehetnek részt tanulók az oltáson (több esetben fordult már elő rosszullét). Az oltás nem nálunk történik, ezért késve beérkező jelentkezéseket nem áll módomban elfogadni.

Kitöltendő és a helyszínen leadandó dokumentumok:

1. oltás esetén (12-18 éves kor között):
Jelentkezési lap, letölthető itt.
Szülői hozzájáruló nyilatkozat 1. és 2. oltáshoz, letölthető itt.

2. oltás esetén (12-18 éves kor között):
Szülői hozzájáruló nyilatkozat 1. és 2. oltáshoz (újat kell kitölteni a 2. alkalomra, aktuális dátummal), letölthető itt.

3. oltás esetén 12-18 éves kor között:
Szülői hozzájáruló nyilatkozat 3. oltáshoz, letölthető itt.

1. és 2. oltás esetén 18 éves kortól:
Hozzájáruló nyilatkozat 1. és 2. oltáshoz, letölthető itt.

3. oltás esetén 18 éves kortól:
Hozzájáruló nyilatkozat 3. oltáshoz, letölthető itt.

Ezen kívül a 2. és 3. oltás felvételekor be kell mutatni papír alapon az 1. és 2. oltáskor kapott oltási igazolást (vagy a nyomtatott uniós Covid-igazolványt papír alapon, amelyen szerepel mindkét előző oltás időpontja és a vakcina fajtája). A védettségi kártyán nem szerepelnek ezek az adatok, a helyszínen papír alapon történik az adminisztráció. Minden hiányzó oltási igazolás lelassítja az oltási folyamatot és torlódást okoz.

Az eddigi oltások tapasztalatai alapján kérem, hogy minden tanuló reggelizzen otthon, és vigyen magával megfelelő mennyiségű ételt és italt.

A továbbiakban a honlapunkon keresztül fogom Önöket bármilyen változásról értesíteni. Kérem, hogy rendszeresen ellenőrizzék az információkat.

Köszönettel:
Barati Krisztina
2022.02.22.