Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők!

A 2022. január 11-i oltásra 163 fő igénye érkezett be iskolánkból, így ezen a napon 2 oltócsapat működik majd intézményünkben, tekintettel a többi intézményből beérkezett jelentkezésekre, a várható létszám az eddig beérkezett adatok alapján meghaladja a 250 főt.

A rendkívül magas létszámra tekintettel különösen fontos, hogy minden diák a számára megadott időpontban jelenjen meg az oltás helyszínén, és minden szükséges iratot hozzon magával (kitöltve és aláírással ellátva). 

Beosztás:

08.45: 6. és 7. évfolyamos tanulók, A31/A (alagsori nyelvi terem)
09.45: 8. évfolyamos tanulók, A31/A (alagsori nyelvi terem)
10.45: 9. évfolyamos tanulók, A31/A (alagsori nyelvi terem)
11.45: 10. évfolyamos tanulók, A31/A (alagsori nyelvi terem)
12.45: 11. évfolyamos tanulok, földszinti orvosi szoba
12.45: 12. évfolyamos tanulók, A31/A (alagsori nyelvi terem).

Az oltás Pfizer-vakcinával történik. A 3. oltást csak akkor kaphatja meg a tanuló, ha a 2. oltás óta legalább 4 hónap eltelt. Kérem, ellenőrizzék ezt is a keddi oltás előtt, és jelezzék, ha gyermekük mégsem veheti fel az oltást, ne nekünk kelljen elküldeni diákot a helyszínről oltatlanul.

Kitöltendő dokumentumok:

1. oltás esetén (12-18 éves kor között):
Jelentkezési lap, letölthető itt.
Szülői hozzájáruló nyilatkozat 1. és 2. oltáshoz, letölthető itt.

2. oltás esetén (12-18 éves kor között):
Szülői hozzájáruló nyilatkozat 1. és 2. oltáshoz (újat kell kitölteni a 2. alkalomra, aktuális dátummal), letölthető itt.

3. oltás esetén 12-18 éves kor között:
Szülői hozzájáruló nyilatkozat 3. oltáshoz, letölthető itt.

3. oltás esetén 18 éves kortól:
Hozzájáruló nyilatkozat 3. oltáshoz, letölthető itt.

Ezen kívül a 2. és 3. oltás felvételekor be kell mutatni papír alapon az 1. és 2. oltáskor kapott oltási igazolást (vagy a nyomtatott unios Covid-igazolványt papír alapon, amelyen szerepel mindkét előző oltás időpontja és a vakcina fajtája). A védettségi kártyán nem szerepelnek ezek az adatok, a helyszínen papír alapon történik az adminisztráció. Minden hiányzó oltási igazolás lelassítja az oltási folyamatot és torlódást okoz. 

Az eddigi oltások tapasztalatai alapján kérem, hogy minden tanuló reggelizzen otthon, és hozzon magával megfelelő mennyiségű ételt és italt.

Intézményünk kerületi oltópontként működik ezen a napon, 20 iskola tanulóit és pedagógusait fogják oltani, ezért előfordulhatnak csúszások.

Bármilyen felmerülő kérdés, probléma esetén kérem, keressenek az alábbi elérhetőségeimen: (baratikriszta@fazekas.hu, +36306162687).

A jelentkezők nagy létszámára tekintettel a honlapon keresztül tudom Önöket a továbbiakban bármilyen változásról értesíteni, kérem, hogy keddig rendszeresen ellenőrizzék az információkat.

Köszönettel,
Barati Krisztina
2022. január 7.