Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők!

A Kormányhivataltól kapott e-mail alapján tájékoztatom Önöket, hogy a 12 év feletti korosztály számára 2022. január 11-én ismételten biztosítják az oltások felvételének lehetőségét a Fazekasban. 

Tájékoztatom Önöket, hogy a januári iskolai oltás alkalmával már lehetőség nyílik a 12-18 éves korosztály számára az ismétlő (3. oltás) oltások igénylésére is, melyhez kizárólag Pfizer oltóanyagot biztosítanak. A Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott szakmai ajánlás alapján az alapimmunizálástól (a második oltás beadásától) legalább 4 hónapnak szükséges eltelnie a harmadik oltás felvétele előtt.

Felhívom figyelmüket, hogy az 5-11 éves korosztály számára az oltási lehetőség kizárólag az erre kijelölt kórházi és járóbeteg-szakellátó intézményekben, valamint házi gyermekorvosoknál biztosított előzetes regisztráció és időpontfoglalás alapján, az intézményünkben erre nincs lehetőség.

Kérem, hogy legkésőbb 2022. január 5-én 16.00 óráig a baratikriszta@fazekas.hu e-mail címen jelezzék számomra, ha gyermekük élni szeretne az oltás lehetőségével a következő adatok megadásával: tanuló neve és osztálya, születési dátuma, hányadik oltást szeretné felvenni. A részletekről és a kitöltendő formanyomtatványokról a honlapunkon keresztül tájékoztatom majd Önöket.

Köszönettel:

Barati Krisztina
2021.01.03.