Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők!

A Kormányhivatal tájékoztatása alapján az augusztus és szeptember hónapokban lebonyolított iskolai kampányoltás során második, esetlegesen első oltást nem kapott, 12 év feletti tanulók számáraa 2021. október 19-i, keddi pótnapokon biztosítjuk az elmaradt oltások felvételének lehetőségét, különös tekintettel azon diákokra, akik a szeptemberi helyszíni oltásokat követően töltötték be 12. életévüket.

Az oltás 9.00 órakor kezdődik, minden tanulónak ezen időpontra az intézményünk földszintjén található orvosi szobához kell jönnie.

Az oltás Pfizer-vakcinával történik.

Fontos, hogy a kitöltött és aláírt jelentkezési lap (1. oltás esetén), valamint a hozzájáruló nyilatkozat eredeti, aláírt példányát (1. és 2. oltás esetén) minden érintett tanuló hozza magával az oltás helyszínére. Ezen dokumentumok hiányában nem fogják beoltani a tanulókat (nyilatkozni kell rajta az oltást megelőző 2 hétben fennálló egészségügyi állapotról, így értelemszerűen az 1. oltásra kiállított már nem érvényes a 2. oltáskor). Szükséges még fényképes igazolvány és TAJ kártya is az oltáshoz, valamint a 2. oltáshoz az 1. oltáskor kapott oltási kártya, melyen szerepel az 1. oltás időpontja és a vakcina fajtája is.

Az eddigi oltások tapasztalatai alapján kérem, hogy minden tanuló reggelizzen otthon, és hozzon magával megfelelő mennyiségű ételt és italt.

Intézményünk kerületi oltópontként működik ezen a napon, 20 iskola tanulóit és pedagógusait fogják oltani, ezért kérem, hogy az oltási igényeket 2021. október 15–én 10.00 óráig ímélben (baratikriszta@fazekas.hu) küldjék meg számomra (tanuló neve, osztálya, 1. vagy 2. oltást szeretné felvenni).

Azon diákok számára, akik a 2021. október 19-i pótnapon részesülnek első oltásban, a második oltás felvételére az alábbi napok egyikén lesz lehetőségük intézményünkben:

2021. november 15. és 2021. november 16. (hétfői és keddi napokon), valamint 

2021. december 13. és 2021. december 14. (hétfői és keddi napokon).

Bármilyen felmerülő kérdés, probléma esetén kérem, keressenek az alábbi elérhetőségeimen: (baratikriszta@fazekas.hu, +36306162687).

Letölthető dokumentumok:
Jelentkezési lap
Hozzájáruló nyilatkozat

Köszönettel,
Barati Krisztina
2021.10.12.