Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Tisztelt Családok!

Hamarosan sor kerül az iskolai oltópontokon történő 2. oltásra. Az oltás helyszínéről és a pontos időpontjáról egyelőre nincsen információnk, de amint ezek megérkeznek, azonnal értesítjük a részletekről az érintett tanulókat (illetve családjukat).

A soron következő oltási napon ugyanakkor ismét lehetőséget kap minden 12. életévét betöltött tanuló arra, hogy 1. oltásként iskolai oltóponton oltakozzon. (Pl. mert szeptember 2-ig nem töltötte be 12. életévét, betegség miatt nem tudta felvenni az oltást stb.)

Emellett azok a 18. életévüket betöltött diákok is kérhetik az oltóponton a 3. oltást, akik 2. oltása óta legalább 4 hónap eltelt.

Szeptember 14-ig fel kell mérnünk, hogy hány olyan tanulónk van, akik a fentiekben érintettek, azaz szeptember végén az oltóponton kérnék az 1. oltást (12-18 évesek), vagy a 3. oltást (18 év felett). Az eljárásrend az augusztus végi rendszert követi. Kérem Önöket, illetve esetlegesen érintett, 18. életévüket betöltött gyermeküket, hogy a csatolt tájékoztató levélben foglaltaknak megfelelően jelezzék oltakozási szándékukat legkésőbb szeptember 13. (hétfő) délután 16 óráig a titkarsag@fazekas.hu címen, illetve osztályfőnöküknek.

Tájékoztató levél
Hozzájáruló nyilatkozat
Jelentkezés oltási idősávra
Jelentkezési lap COVID19 oltásra

Segítségüket ezúton is köszönjük.

Üdvözlettel,
Iskolavezetés
2021.09.10.