Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők!

Az iskolai oltóponton történő oltások menetrendjével kapcsolatban, a Kormányhivatal értesítése alapján az alábbiakról tájékoztatjuk azokat, akik korábban jelezték igényüket az oltás felvételére.

Iskolánkban augusztus 31-én és szeptember 3-án működik oltópont 08:00 és 10:00 óra között. Az oltás a földszinti orvosi szobában történik majd; az oltás utáni kötelező 30 perces megfigyelés helyszíne a földszinti tornaterem. A kormányhivatal által kijelölt idősávon belül az oltócsapat bármikor érkezhet, az csak tájékoztató jellegű. Ezért kérjük, legkésőbb 7:50-re érkezzenek meg a tanulók az oltás helyszínére, ahol felügyeletet biztosítunk számukra. A szülő a portán megvárhatja a gyermekét.

A tanuló mindenképpen hozza magával:

  • a szülői hozzájáruló nyilatkozatot;
  • kitöltött adatlap (jelentkezési/regisztrációs lap);
  • TAJ-kártya;
  • személyes iratok.

Amennyiben elvált szülők gyermeke ékezik az oltásra, és a szülők a felügyeleti jogot közösen gyakorolják, mindkét szülő aláírásának szerepelnie kell a kért dokumentumokon.

A szülők az oltást megelőzően gondoskodjanak a diákok optimális étel és folyadékbeviteléről. Javasoljuk, hogy különösen a fiatalabb tanulók ne érkezzenek kísérő nélkül az oltásra.

Felmerülő kérdés esetén kérem, hogy levelét a diakoltas@bfkh.gov.hu email címre szíveskedjen megküldeni.

Segítő együttműködésüket köszönjük,

Iskolavezetés
2021.08.27.