Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők!

A védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről szóló 111/2021 (III.06.) kormányrendelet végrehajtásával kapcsolatban a Belső-Pesti Tankerületi Központtól kapott utasítás értelmében, az intézményi lehetőségek figyelembe vételével a digitális munkarendű oktatás időszakában igényelt esetleges ügyeletekkel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket.

  • Ügyeletet 7.30 és 16.00 óra között tudunk biztosítani.
  • A családokat kérjük, az ügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe.
  • Ügyeleti igényüket az alábbi űrlap kitöltésével és ímélben történő megküldésével (ugyelet@fazekas.hu) megküldésével jelezzék iskolánk részére.
  • Ha valamelyik napon 9 óráig nem érkezik tanuló az iskolába, aznap már nem tudjuk megszervezni az ügyeletet.
  • Étkezést gyermeküknek az első héten csak a szerdai naptól tudnak kérni, az igényléssel kapcsolatos további információkról Varga Gabriella (+36 20 5657579) tud információt nyújtani. Étkezési igényüket legkésőbb az étkezést megelőző munkanapon 9.00 óráig kell bejelenteni az ebed@fazekas.hu ímél-címen.

Az ügyelet idejére intézményünkben a digitális oktatásban történő részvételhez sajnos nem tudunk a felügyelet helyszínén használható eszközt biztosítani.

Az ügyeletek összevont, osztályközi csoportokban kerülnek megszervezésre (természetesen az egészségügyi előírások és az intézmény járványügyi intézkedési tervének betartásával). Ez sem teszi lehetővé az online oktatásban történő részvételt az ügyeleten levő diákok számára.

Az iskola munkatervének megfelelően, március 31. tanítás nélküli munkanap (pályaorientációs nap), amikor kollégáink az online térben szerveznek programokat a diákoknak. Kérjük, erre a napra csak feltétlenül szükséges esetben kérjenek felügyeletet.

Kérjük a családokat, hogy gondolják végig, mely hetekre és azon belül is milyen idősávban kérnek ügyeletet a gyermekek részére.

Igénylésüket az alábbi formanyomtatvány kitöltésével, és az aláírt dokumentum elektronikus (szkennelt vagy fotózott) változatának az ugyelet@fazekas.hu ímél-címre, Iskolai ügyelet igénylése tárggyal történő megküldésével kell jelezniük számunkra, a hatékony megszervezés érdekében legkésőbb az ügyelet hetét megelőző csütörtökön 14 óráig (az első hét esetében március 8., hétfő 14 óráig).

Igénylőlap ügyelet kérésére (2021. nyár)

Üdvözlettel:
Iskolavezetés
2021.04.20.