Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Az iskolánkba újonnan felvett, jövendőbeli 7. és 9. évfolyamos tanulók beiratkozásával és diákigazolvány-igénylésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket.

Beiratkozás

A jelenlegi helyzetben az egészségügyi indokokra hivatkozva elektronikus beiratkozást kérünk Önöktől.  Ezt a KRÉTA rendszeren keresztül tudják megtenni a (https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap). Itt a Beiratkozás középfokú intézménybe – BKI menüpontot kell kiválasztaniuk, ami június 15-étől lesz elérhető. Az elektronikus felületre az utolsó (jelenlegi) tanév végi bizonyítvány másolatát is kérjük feltölteni (az egyéb dokumentumokat már be kellett küldeniük iskolánkba). Amíg erre nem kerül sor, addig nem tekinthetjük véglegesnek a beiratkozást.

Az elektronikus beiratkozást 2020.06.22. 24:00-ig kérjük megtenni. Aki csak személyesen tud beiratkozni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Rózsahegyi Krisztina titkárságvezetővel (rozsa@fazekas.hu) időpont-egyeztetés céljából.

A beiratkozott tanulók „Befogadó nyilatkozatát” a beiratkozást követően postázzuk az előző iskola címére.

Diákigazolvány-igénylés

Kérjük, gyermekével együtt keressen fel egy Okmányirodát, ahol Nemzeti Egységes Kártyarendszer adatlapot (NEK-adatlap) kell igényelniük. (Előfordulhat, hogy erre előzetesen időpontot kell foglalniuk!) A kapott adatlap elektronikus (szkennelt vagy fotózott) másolatát a diak@fazekas.hu e-mail címre kérjük megküldeni. A diákigazolványok átvételéről azok kézhezvételét követően szeptemberben az osztályfőnökökön keresztül értesítjük a tanulókat.

Üdvözlettel:

Iskolavezetés
2020.06.04.