Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők!

Az iskolák működéséről megjelent 220/2020 (V.22.) kormányrendelet értelmében június 2- és június 15. között továbbra is a tantermen kívüli, digitális munkarend marad érvényben, és intézményünkben is így folytatjuk az oktatást.

Azon családok részére azonban, aki nem tudják megoldani a diákok otthoni felügyeletét, június 2-26. között összevont ügyeletet biztosítunk intézményünkben, a jelentkezések alapján beosztott csoportokban. Az ügyelet idejére a digitális oktatásban történő részvételhez sajnos nem tudunk a felügyelet helyszínén használható eszközt biztosítani.

Iskolánk házirendjében foglaltak szerint, felügyeletet csak a 7:00-17:00 közti időtartamra tudnak kérni. Az ügyeleti csoportokat a jelentkezések alapján fogjuk kialakítani, várhatóan több évfolyam diákjaira fog felügyelni az adott kolléga.

Az iskola munkatervének megfelelően, június 4., 5. és 15. tanítás nélküli munkanap, amikor adminisztratív feladatokat (tanévzárás, osztályozóértekezleteken való részvétel) látnak el kollégáink. Kérjük, ezekre a napokra csak feltétlenül szükséges esetben kérjenek felügyeletet.

Kérjük a családokat, hogy gondolják végig, mely hetekre és azon belül is milyen idősávban kérnek ügyeletet a gyermekek részére. A felügyeletet kérő családok az étkezés ügyében, keressék az ÉSzGSz munkatársát, Vargáné Gabriellát:

                e-mail: ebed@fazekas.hu

                tel: +36-20-56-57-579 (munkanapon 8.00-20.00  között)

Igénylésüket az alábbi formanyomtatvány kitöltésével, és az aláírt dokumentum elektronikus (szkennelt vagy fotózott) változatának a fazekas@fazekas.hu ímél-címre, Iskolai ügyelet igénylése tárggyal történő megküldésével kell jelezniük számunkra, legkésőbb az ügyelet hetét megelőző csütörtökön 14 óráig.

Nyomtatvány letöltése iskolai felügyelet igénylésére

Üdvözlettel:
Iskolavezetés
2020.05.25.