Oldal kiválasztása

Kedves Felvételizők!

A 6 évfolyamos speciális matematika tagozat (0001) felvételi jegyzéke megtekinthető itt.

A 6 évfolyamos általános tantervű tagozat (0002) felvételi jegyzéke megtekinthető itt.

A 4 évfolyamos társadalomtudományi tagozat (0003) felvételi jegyzéke megtekinthető itt.

A 4 évfolyamos természettudományi tagozat (0004) módosított felvételi jegyzéke megtekinthető itt. A módosításra azért volt szükség, mert az egyik felvételiző tanuló módosított értékelőlapja 2020. március 13-án érkezett be a titkárságra. 

A középfokú felvételi eljárás során a felvételi vizsgák eredményei, tapasztalatai vagy egyéb információk alapján a tanulóknak egy alkalommal lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk korrigálására. Ilyenkor módosító tanulói adatlapot kell kitölteniük március 19-20. között.

Javasoljuk, hogy – a rangsorban elfoglalt helyüktől függetlenül – csak abban az esetben változtassanak, ha gyermeke más iskolát, tagozatot, pályát képzel el magának. Aki szeretne a Fazekas valamelyik tagozatára bekerülni, annak ésszerű ezt megjelölni 1. helyen, hiszen a tanulók általában több intézmény különböző tagozatait is megjelölik lehetséges továbbtanulási irányként.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, hívják a 06-1/333-5350-es telefonszámot, nehogy egy fel nem tett kérdés miatt maradjon ki olyan tanuló, aki egyébként bekerült volna iskolánkba.

2020. március 16.
Vezetőség