Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők!

Tanulóink – illetve törvényes képviselőik – minden évben május 20-ig bírálhatják felül a hit- és erkölcstan tárgy keretében választott órákat. (A választással kapcsolatos tájékoztatót és az ún. „bevett” egyházak listáját az alábbi dokumentumok tartalmazzák.) Intézményünk Pedagógiai Programja alapján a felekezeti hitoktatást Hittan nevű tantárgy, míg az alternatívaként ajánlható oktatást Erkölcstan tantárgy keretében végezzük.

Március 11-án (szerdán) 17 órától egy szülőknek szóló tájékoztatót tartunk iskolánkban, ahol az egyházak, felekezetek és hitközségek bemutathatják a hittan oktatásával kapcsolatos gondolataikat. A bemutatkozásra minden érdeklődőt szeretettel várunk. (Az iskolán belüli pontos helyszínt az adott napon a portánál kifüggesztjük.)

 A választáshoz (illetve váltáshoz) az alább található nyilatkozatot kell benyújtaniuk az osztályfőnökök részére, legkésőbb május 8-ig. A szülői nyilatkozat határidőre történő benyújtásának hiányában a tanulók automatikusan a korábbi évben választott tantárgy oktatásában részesülnek; a tantárgy, illetve felekezet váltására ezt követően sajnos nincsen lehetőség.

Amennyiben bármilyen kérdésük merülne fel a hit- és erkölcstan oktatásával kapcsolatban, forduljanak bizalommal az osztályfőnök kollégákhoz!

Üdvözlettel:
Igazgatóság