Cím: 1082 Budapest, Horváth Mihály tér 8. OM azonosító: 035277 Tel.: +36 1 210-1030 E-mail: fazekas@fazekas.hu
Oldal kiválasztása

Tisztelt Szülők!

Augusztus végén elkezdődött az iskolai oltópontokon is a tanulók oltása. Azok a tanulók, akik az 1. oltást augusztus 31-én kapták, azok a 2. oltást szeptember 21-én (kedden), míg a szeptember 3-án oltott tanulók szeptember 24-én (pénteken) kapják meg. Az új jelentkezők 1. oltására 2021. szeptember 21-én kerül sor. Az oltás mindkét napon 8.00 órakor kezdődik, minden tanulónak ezen időpontra az intézményünk földszintjén található orvosi szobához kell jönnie a fentiekben megadott napon.

Az oltás Pfizer-vakcinával történik.

Fontos, hogy a kitöltött és aláírt jelentkezési lap , valamint a hozzájáruló nyilatkozat eredeti, aláírt példányát minden érintett tanuló hozza magával az oltás helyszínére. Ezen dokumentumok hiányában nem fogják beoltani a tanulókat (nyilatkozni kell rajta az oltást megelőző 2 hétben fennálló egészségügyi állapotról, így értelemszerűen az 1. oltásra kiállított már nem érvényes és a formanyomtatvány is módosult). Szükséges még fényképes igazolvány és TAJ kártya is az oltáshoz, valamint a 2. oltáshoz az 1. oltáskor kapott oltási kártya, melyen szerepel az 1. oltás időpontja és a vakcina fajtája is.

Az 1. oltás tapasztalatai alapján kérjük, hogy minden tanuló reggelizzen otthon, és hozzon magával megfelelő mennyiségű ételt és italt.

Bármilyen felmerülő kérdés, probléma esetén keressék Barati Krisztinát (baratikriszta@fazekas.hu, +36306162687).

Letölthető dokumentumok:
Jelentkezési lap
Hozzájáruló nyilatkozat

Tisztelettel:
Iskolavezetés
2021. szeptember 17.